<
>
       

Ons assortiment

EyeWear.nl is de grootste webshop op het gebied van eyewear in Nederland dankzij een uitgebreide collectie van brillen voor zowel heren als dames, zonnebrillen, sportbrillen en wintersportbrillen.

Onze (zonne)brillencollectie is één van de uitgebreidste collecties dankzij een divers aanbod van onder andere de volgende topmerken: AdidasBossCarrera, Dolce & GabbanaDior, Gucci, Oakley, Ray-BanPersol, Prada, Prada SportSinner, Tod's en Tom Ford.

EyeWear.nl heeft sportbrillen van onder andere de merken Adidas, Oakley en Sinner.

Tijdens het winterseizoen heeft EyeWear.nl skibrillen, goggles en wintersportbrillen van onder andere Adidas, Oakley en Sinner voor scherpe prijzen.

Naast brillen heeft EyeWear.nl ook het meest complete aanbod contactlenzen. EyeWear.nl levert alle soorten contactlenzen en alle topmerken tegen een scherpe prijs. Een greep uit het contactlenzen aandbod van EyeWear.nl:

  • Daglenzen, weeklenzen, maandlenzen
  • Torische (cilindrische) lenzen en multifocale lenzen
  • Lenzenvloeistof en accessoires
  • Merken: o.a. Johnson & Johnson, CooperVision, Ciba Vision, Bausch & Lomb

Gezien de ruime voorraad streeft EyeWear.nl ernaar om bestellingen, besteld op werkdagen dezelfde dag nog uit te leveren. Wanneer een bril niet op voorraad is, wordt deze direct besteld bij de leverancier en zo snel mogelijk verstuurd. 

Mocht je nog vragen hebben dan kun je contact met ons opnemen. De klantenservice van EyeWear.nl is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur via info@eyewear.nl of 0900-2745322 (lokaal tarief).